Хуманитарна акција Ученичког парламента

Датум: 11. Januar 2020 14:27 Категорија: Novosti

 У среду, 25. децембра 2019. године, чланови Ученичког парламента ОШ Бошко Ђуричић посетили су Дечје одељење Градске болнице у Јагодини. Чланови парламента су, у пратњи коодринатора УП наставника Грађанског васпитања Марка Радивојевића, на одељење однели двадесет пакетића и поклоне намењене опремању самог одељења (школски пибор, флашице, друштвене игре, књиге, итд.). Особље болнице је срдачно дочекало све учеснике акције, а деца су се обрадовала пакетићима и контакту са својим старијим другарима и другарицама.
     ОШ 
Бошко Ђуричић'' већ неколико година у низу традиционално испоручује новогодишње пакетиће деци којој је мало празничне радости потребније него другима. Организатори и реализатори ових акција су чланови Ученичког парламента школе. Иако се чланови парламента мењају – старији ученици уписују средње школе, млађи долазе на њихово место – циљ је сваки пут подједнако племенит: помоћи онима којима је помоћ најпотребнија.
     Сарадња са Дечјим одељењем болнице је на највишем нивоу, као и захвалност запосленима на одељењу за посао који обављају.