Помоћ у припремању завршног испита

Датум: 08. April 2020 17:55 Категорија: Novosti

Сајт који нуди БЕСПЛАТНУ припрему за завршни испит; симулацију завршног испита;  кутак за родитеље где родитељи могу да добију неке информације о томе шта њихово дете очекује на полагању завршног испита ... ВРЛО  КОРИСТАН САЈТ! Потребно је само да се региструјете:
https://www.mala-matura.com/registracija1/

Такође, материјалима које нуди овај сајт можете приступити и преко свог телефона путем апликације:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fortmobile.malamatura&hl=sr
 
Припремите се за малу матуру уз занимљиве задатке из математике, српског језика, биологије, хемије, физике, географије и историје! Пратите припремљени програм на РТ Војводине:
https://www.rtv.rs/matura
 
Утврдите своје знање решавањем онлајн тестова из ове и претходних година – онлајн тестови за малу матуру помоћи ће вам да лако и једноставно проверите стечено знање и што боље се припремите за малу матуру:
http://srednjeskole.edukacija.rs/testovi-za-malu-maturu

Образовна платформа Завршни испит доступна је на адреси: http://zavrsniispit.matf.bg.ac.rs и садржи задатке из математике и српског језика намењене ученицима који се спремају за полагање завршног испита. Задаци су груписани по областима и нивоима и смештени су у базу података. Посебно прилагођени задаци пружају могућност ученицима обухваћеним инклузијом да користе дигиталне технологије и унапреде своје знање.